Geen widgets gevonden in de zijbalk

Donaties

Doel van de Roparun is om met elkaar een gave prestatie neer te zetten door van Hamburg naar Rotterdam te rennen, maar nog veel belangrijkers is om een mooi donatie bedrag op te halen met elkaar. Naast alle bedrijven die Team Hollander sponsoren zijn er heel veel persoonlijke donaties nodig. Onze teamleden verkopen loten van de Roparun loterij, er zijn inzamelingsacties tijdens onze evenementen en acties en er kan door een iedere een spontaan bedrag worden gedoneerd op onze bankrekening of via de donatie module van de Roparun.

Team Hollander gaat met een gezellig team op pad. Een team waarbij de teamspirit, de ervaring en het doel van de Roparun voorop staat. Hierbij kunnen wij uw steun goed gebruiken. Niet alleen willen wij zo veel mogelijk donaties ophalen, maar ook de deelname moet bekostigt worden.

Niet goedkoop, maar dik de moeite waard! Voor ons zelf, maar nog veel belangrijker; voor de kankerpatiënten en hun familie. Steunt u de Roparun? Steunt u de kankerpatiënten en hun familie? Steunt u Team Hollander? Doneer dan uw bijdrage op onze teamrekening NL51 INGB 0654 2587 67 (t.a.v. A. Hollander in Aalsmeer)

Op de website van de RopaRun is een speciale Team Hollander donatie pagina beschikbaar. Hier kunt u rechtstreeks op naam van het team of op een van de teamleden doneren.