Geen widgets gevonden in de zijbalk

Doorkomst 118 – Arnhem

De Roparun heeft in 2022 een doorkomst in Arnhem!

De Roparun is een estafette run van 525 kilometer. Teams gaan met elkaar de fysieke uitdaging aan met als doel om samen zo veel mogelijk donaties op te halen voor de palliatieve kankerzorg. Van die donaties worden veel mooie en praktische doelen gesteund. Meer informatie over deze doelen vindt u via deze link. Wilt u doneren aan deze mooie doelen, kan dat via de donatiepagina.


In 2022 komt de Roparun eenmalig door Arnhem! Door de onzekerheden rondom de Covid maatregelen in het buitenland, is door de organisatie besloten in 2022 de gehele Roparun binnen Nederland te laten verlopen. De start van de Roparun op zaterdag 4 juni is op vliegveld Twente. De finish is dit jaar, op 2e pinksterdag, weer op de Coolsingel in Rotterdam.
De Zuidelijke route loopt vanaf Twente naar Brabant en vervolgens naar Hoogerheide, van waar de originele route vanuit Parijs gevolgd wordt naar Rotterdam. Ruim 160 van de deelnemende teams hebben voor de Zuidelijke route gekozen.

De Zuidelijke route loopt dus door het centrum van Arnhem. Als team hebben wij het initiatief genomen om een feestelijke doorkomst te organiseren. Het bijzondere is dat de doorkomst in Arnhem ligt op kilometerpunt 118; gelijk aan ons teamnummer!

Samen met een aantal partners, zoals Dudok, Runnersworld Arnhem, Durs en het oncologisch centrum van het Rijnstate ziekenhuis organiseren wij tussen 20 en 02 uur een feestelijke doorkomst voor Dudok. Dit kunnen wij doen in goede samenwerking met de Gemeente Arnhem. Komt u de Roparunners gezellig aanmoedigen?


We hebben een goede dj en een zeer bekende Roparun drummer, lekkere broodjes Durs worst en biertjes, het vertrouwde Dudok terras, alle informatie over het Oncologisch Centrum en de beweegtuin die zij willen gaan realiseren met donaties vanuit o.a. de Roparun. Runnersworld en Hoka hebben de nieuwste test schoenen mee die u mag proberen en zo een stukje met uw favoriete Roparunner mee kunt rennen.

Wilt u ook bijdragen aan deze feestelijke doorkomst, wilt u dan contact met ons opnemen? Michiel@teamhollander.nl

De Roparunners krijgen dankzij het Oncologisch Centrum, Bakker Aart van ’t Stoepje en Albert Heijn wat lekkers mee voor onderweg. Wil u ze ook wat meegeven? laat het ons weten.De mooie poster is ontworpen door Maakmeesters, als ondersteuning aan de palliatieve kankerzorg:


De doorkomst wordt ook onderstaande door de onderstaande bedrijven/organisaties: