Geen widgets gevonden in de zijbalk

Een mooie dag voor een training met het team. Hoewel de weersverwachting niet heel gunstig leek, zat het weer eigenlijk prima mee. Bijna het team compleet en weer te gast bij Karel en Jose in Scherpenzeel. Zelfs het juichteam was paraat!

Met de twee subteams, in wisselende samenstelling, hebben we afgelopen zaterdag drie etappes gelopen, gefietst en gereden rondom Scherpenzeel. Een route door het platteland naar Leusden, een ronde over de Utrechtse heuvelrug en ’s avonds in het donker nog een ronde naar de Glind.


Oefenen met het navigeren, wennen aan de nieuwe teamleden (en de nieuwe leden aan de bestaande teamleden), massages, lekker eten en natuurlijk een drankje na afloop met elkaar. En dit alles met de gedenkketting op de grote teamtafel en voorop de dashboards van de geleende busjes van Bestelrent.

Wij zijn wel klaar voor de Roparun 2024, al willen we natuurlijk wel extra donaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *