Geen widgets gevonden in de zijbalk

Voor het derde jaar achter elkaar komt de Roparun weer door Arnhem. De teams komen op de avond van 1e pinksterdag door Arnhem. Via Westervoort komt men de stad binnen en loopt men naar het Rijnstate waar we samen met het ziekenhuis een leuke doorkomst organiseren. Hierna gaan de teams verder om via de Mandelabrug koers te zetten naar Huissen en Nijmegen.

Eén gedachte over “Roparun komt weer naar Arnhem”
  1. […] Alle 18 holes van de golfbaan waren voor deze speciale middag voor zien voor een eventsponsor. Dankzij deze sponsoren, die een of meerdere van de holes hebben geadopteerd, en de mooie bordjes dankzij Maakmeesters en Signsellers, werd een nog mooier bedrag op gehaald dat volledig ten goede komt van de palliatieve kankerzorg. Een van de sponsoren kwam, net als de wethouder sport van de gemeente Over-Betuwe die de opening van het event verzorgde, een ronde over de baan mee rennen met de hardlopers. De flight welke gestart waren op hole 1 waren een minuut of 7 eerder klaar op hole 18 dan de hardlopers. De golfers stonden sportief bij de finish te wachten samen met de vrijwilligers van de Roparun en personeel van het oncologisch centrum van het Rijnstate ziekenhuis. Dit centrum is een van de mooie en praktische doelen die gesteund worden door de donaties voor de palliatieve kankerzorg. Het Rijnstate organiseert dit jaar ook een feestelijke en bijzondere doorkomst voor de Roparun teams… […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *