Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hertlopen voor Roparun

Op 6 april 2019 organiseren wij samen met Arnhem.run voor de tweede keer het super leuke  Runfest : Hertlopen voor Roparun!

We gaan hoogtemeters maken voor het goede doel! Het iconische Rijnhert staat bovenop een 30 meter hoge groene heuvel op industrieterrein IJsseloord II en vormt een niet te missen landmark. Het Rijnhert staat centraal bij dit hardloopevenement waar we een sportieve inspanning verbinden aan een mooi doel. Heb jij zin in een uitdagende hoogtemeter challenge? Schrijf je dan zo snel mogelijk in, want gezien de locatie en het kleinschalige karakter van de wedstrijd zijn er een beperkt aantal startbewijzen. Supergaaf dit jaar is topatleet en Roparun ambassadeur Bram Som de prijsuitreiking komt doen aan de individuele en duo lopers!

Het doel van het evenement is om binnen de gestelde tijd zo vaak mogelijk omhoog en weer naar beneden te rennen. Bovenop de heuvel is een stempelpost. De stempelkaart helemaal vol met 25 stempels betekent dat de gezamenlijke hoogte van de Eiffeltoren (300 meter; 10 keer omhoog), de Heinrich-Hertz-Turm (280 meter; 9 keer omhoog)  en de Rotterdamse Euromast (180 meter; 6 keer omhoog) bereikt is. De drie belangrijke bouwwerken in de drie Roparun steden zijn samen 760 meter hoog.  Wie de uitdaging van drie uur hertlopen nog iets te veel lijkt; het is ook mogelijk om je als duo in te schrijven. Foto’s van vorig jaar zijn te vinden op onze fotopagina. Runnersworld Arnhem en Oofos stellen de prijzen beschikbaar.

Dit jaar is er ook weer een kidsrun. Kinderen van 6 tot en met 14 jaar mogen in 15 minuten proberen zo vaak mogelijk boven te komen.

Dagprogramma:

13.30 uur           ontvangstbalie geopend, inclusief daginschrijving

14.15 uur           start kidsrun (6 t/m 12 jaar),

14.45 uur           einde kidsrun en prijsuitreiking

14.50 uur           start individuele run + duo run

16.50 uur           einde individuele run + duo run

17.00 uur           prijsuitreiking Individueel en duo’s, door niemand anders dan Bram Som! 

Gedurende de dag zal er een collecte plaatsvinden voor de goede doelen van de Roparun.

We vinden het ontzettend leuk als jullie toeschouwers meenemen. Het ‘Hert’ zelf zal, als het te druk wordt,  alleen toegankelijk zijn voor de deelnemers.

Inschrijven kan via Inschrijven.nl.

De inschrijfkosten bedragen: 

Kidsrun: € 5,00, inclusief medaille

Individueel: € 15,00

Duo’s: € 25,00

Gezien het bijzondere karakter van het evenement en de kleinschaligheid door de locatie, verwachten wij geen dag inschrijving. Schrijf je dus snel in zodat je verzekerd bent van een startbewijs.

Locatie:

Meander, Arnhem. (bedrijventerrein IJsseloord II)

Parkeren :

Bunzl, een van de bedrijven die dit evenement ondersteunen en mee doet, stelt het parkeerterrein beschikbaar voor de deelnemers. Het adres van het bedrijf is Delta 2, Arnhem

Het evenement organiseren wij voor het goede doel. Wij  houden natuurlijk ook van een beetje gezonde strijd en hebben we we voor de winnaar in elke prijscategorie (kidsrun jongens, kidsrun meisjes, individueel heren, individueel dames en duo’s en snelste business team een prijs. Voor degene die de snelste individuele tijd van vorig jaar verbreekt; 25x in 54 min (mannen) en 1 uur 30 minuten (vrouwen), hebben wij ook een prijs.

De volledige opbrengst van dit evenement komt ten goede aan de Stichting Roparun

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van:

Bunzl verpakkingen 

Runnersworld Arnhem

OOfos

Deelnemers die zich inschrijven voor dit evenement conformeren zich aan de algemene voorwaarden welke wij aan deelname stellen: Deze zijn te lezen via onderstaande link.

Algemene voorwaarden van het evenement