Geen widgets gevonden in de zijbalk

Geen echte Roparun in 2020 helaas! De donaties voor al die mooie doelen voor de palliatieve kankerzorg zijn wel net zo belangrijk. Daarom organiseren wij in mei een virtuele Roparun en kan jij deze gave medaille verdienen! Een medaille voor groot en klein!

Je kan de virtuele Roparun lopen, fietsen, wandelen, zwemmen en/of skaten. Doe dit tussen 1 mei en 1 juni. Op die laatste dag zouden wij dit jaar onze derde Roparun finishen in Rotterdam 🙁

Schrijf je snel in en deel jouw 5 km met alle andere virtuele Roparunners in onze facebook evenement. Inschrijven kost € 15 euro en daarmee krijg jij deze mooie medaille en steun je de palliatieve kankerzorg via de Roparun. Uiteraard mag je bij de inschrijving ook een extra donatie doen 🙂 De medailles sturen we jullie in juni op. Zo kunnen we ze zo goedkoop mogelijk bestellen en nog meer doneren aan de Roparun.

Onder de afbeelding van de medaille vindt je een startnummer voor jouw virtuele Roparun. Leuk als je die gebruikt en foto’s daarvan online deelt met ons.

Update 3 mei: we hebben al ruim 350 inschrijven en mede dankzij jullie extra donaties bij inschrijving mogen wij al € 4.000,00 gaan doneren.

Behalve de kosten voor de medaille (en de verzendkosten) komt de gehele opbrengst van deze virtuele #Roparun ten goede van de doelen van de Roparun.

Eén gedachte over “Virtuele Roparun team 118”

Reacties zijn gesloten.