Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vijf van onze hardlopers namen het vrijdag, ondersteund door teamcaptain Bettine die ook mee liep, op tegen de golfende deelnemers van de eerste editie van Golf WeldeRUN voor RoPARun. Hoewel we hebben verloren met hardlopen hebben we toch gewonnen. De opbrengst van deze eerste editie is namelijk ruim € 7.000,- voor de palliatieve kankerzorg.

Na een intensieve voorbereiding was het vrijdag 19 april tijd voor de eerste editie van het unieke event Golf WeldeRUN. Een sportieve strijd tussen Roparunners en golfers voor de palliatieve kankerzorg. Bij deze eerste editie stonden 41 enthousiaste deelnemers aan de mooie en groene 18 holes van Landgoed Welderen. In estafette liepen onze lopers 36 miles, verdeeld over twee rondjes over de golfbaan. Een ronde van 1500 meter tussen holes 1, 5, 7 en 9 en een ronde van 1200 meter over langs hole 11, 12 en 18.

De golfers hebben nipt van ons gewonnen. Zij waren 7 minuten eerder klaar met het putten van hun bal op hole (1)18. Sportief bleven deze mannen staan, samen met het aanwezige personeel van het oncologisch centrum Rijnstate.

Een succesvolle eerste editie die werd afgesloten met sterke verhalen over de nattigheid, de prijsuitreiking met de wisseltrofee voor de golfers en een gezellige borrel. Tot besluit werd er, mede dankzij de sponsoren van de holes, een cheque overhandigt aan teamcaptain Bettine van € 7.051,- die volledig ten goede komt van de palliatieve kankerzorg, via de Roparun.

Vanuit de Roparun waren Harry, Arjan en Samantha aanwezig om mooie beelden te maken van ons event en de deelnemers. Deze zijn te vinden op de eventsite. Zien we u volgend jaar op 23 mei op Landgoed Welderen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *