Geen widgets gevonden in de zijbalk

Na het succes van Meijendel komen er nog twee zwerftrails op de agenda. Op 26 maart gaan we met wethouder van Haarlem, Bas van Leeuwen, zwerven voor de Roparun in de Kennemerduinen. Op zaterdag 8 april gaan we naar de Limburgse heuvels in het Elsloo bos met lokale gids Patrick Franken.

Patrick is van Limburg Wine Trail en kent alle leuke paadjes in Zuid Limburg. Tijdens deze zwerftrail gaan we geen wijntjes proeven, maar Patrick zal vast wat goede tips willen delen onderweg.

De route van deze zwerftrail in net iets meer dan 15 kilometer en kent ruim 450 hoogtemeters. Lekker uitdagend dus, maar we zorgen dat iedereen mee kan komen qua snelheid. De gezelligheid en saamhorigheid voor de Roparun staat voorop. Aanmelden is niet nodig. We vragen een donatie van € 12,50 voor de palliatieve kankerzorg. Deze kan je contact (gepast betalen) of via je telefoon ter plekke voldoen.

Hou voor de laatste informatie het facebook evenement in de gaten of stuur ons een berichtje.

Eén gedachte over “Zwerftrail in Limburgse heuvels”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *