Geen widgets gevonden in de zijbalk

Route shirt 2020

Ook dit #roparun jaar denken we weer een toffe actie te hebben gevonden. In samenwerking met Rebel and Dutch hebben wij de shirts met de route van Parijs (in de foto’s hieronder staat nog ‘Paris’. wordt echt ‘Parijs’) en Bremen op de welbekende route shirt gezet. Je kan deze, exclusief, voor € 37,50 via ons bestellen. Dankzij de samenwerking met Rebel and Dutch gaat er van dit bedrag een heel mooi deel naar de Roparun toe via ons team.

Bestel jouw shirt via een mailtje naar michiel@teamhollander.nl en geef aan welke route (Bremen of Parijs) je wil, een dames of een heren shirt en uiteraard de gewenste maat. Stuur in je mail ook het mobiele nummer waar we een tikkie naar mogen sturen.
We nemen de shirts mee naar de laatste teambijeenkomst in Rotterdam, dus daar kan je ze ophalen. Wil je jouw shirt opgestuurd hebben, dan kost dat € 5,00 per shirt. Dit zijn verzendkosten en de envelop waar we het shirt in doen.

We voeren alleen de zwarte shirts, met witte opdruk. Maatvoering dames XS, S, M en L. Heren S, M, L en XL.

NB. . Qua maatvoering vallen de shirts relatief wat klein. Wij kunnen niet ruilen indien de maat te groot of te klein blijkt. Wij zijn bij verzenden ook niet aansprakelijk voor het kwijt raken van de bestelling en bij druk en/of fabricatie fouten zoeken we samen met jou en RebelAndDutch naar een goede oplossing.