Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hoe gaaf is dat? 2 bevriende lopers, Henny en Jurriaan, doen ook mee aan onze Virtuele Roparun. Zij vullen het alleen net even anders in!

In plaats van een keer minimaal 5 kilometer te lopen, fietsen, skaten of wandelen; proberen zij deze maand 520 kilometer hard te lopen in hun trainingen. De afstand tussen Parijs en Rotterdam. De afstand die wij in het pinksterweekend hadden willen afleggen voor de palliatieve kankerzorg.

Zowel Henny als Jurriaan doneren per gelopen kilometer een bedrag aan ons. Dit geld komt volledig ten goede van de projecten van de Roparun. Jij kan hen steunen en zo de mooie doelen van de Roparun ondersteunen.

Vul onderstaand formulier in en kies wel bedrag je per kilometer wil sponsoren. Let op: Wij geven ze een goede kans dat ze de volledige afstand gaan volmaken (en ze hebben tot en met 1 juni, want dat is de dag van de finish van de Roparun). Lopen ze zelfs nog even door, rekenen wij tot met het maximaal aantal kilometers van 520.

Na 1 juni maken we de totaal afstand bekend, en zullen we jullie via het nummer wat je hieronder invult, een tikkie sturen voor het uiteindelijke bedrag.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *