Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hertlopen Voorwaarden Deelname

Het evenement wordt door Team Hollander georganiseerd in samenwerking met Arnhem.Run. Indien men zich aanmeldt voor dit evenement, dient men zich er van bewust te zijn dat wij als team geen professionele event organisatie zijn. Het is een eenmalig evenement dat wij organiseren in de sfeer van de Roparun. Plezier beleven aan deelname en het ophalen van een mooi donatie bedrag is het allerbelangrijkste aan het evenement.

Bij de start zal het druk zijn op de trap. Wij vragen een ieder die deelneemt rekening te houden met overige deelnemers. Alleen de trap zelf en een klein stuk gras aan weerszijden van de trap is toegankelijk voor het hertlopen. De rest van de bult is niet toegankelijk en afgescheiden met schrikdraad.

Deelname aan het evenement geschiedt op eigen risico. Als organisatie zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of letsel.

Wij vragen iedereen om de aanwijzingen van ons als organisatie zo goed mogelijk op te volgen en het openbare terrein van het evenement zo netjes mogelijk achter te laten. Deelnemers dienen zich te realiseren dat het evenement op openbaar terrein georganiseerd wordt. Wij willen jullie vragen om ook jullie toeschouwers hier op te wijzen. 

Wij willen jullie er op wijzen dat parkeren op het terrein van bedrijven op eigen verantwoordelijkheid geschiedt.

Indien het evenement, door overmacht, niet door kan gaan of men kan na inschrijven niet deelnemen, vindt er geen restitutie plaats van het inschrijfgeld, daar de opbrengst van het evenement naar het goede doel van de Roparun gaat.