Geen widgets gevonden in de zijbalk

Natuurlijk hadden we er zin in; onze eerste echte actie op donaties op te halen voor de Roparun. Al vroeg verzameld met een aantal teamleden om de stand op te bouwen op de braderie in Aalsmeer. Vol spanning rolde we ons spandoek uit en hingen dit vol trots op het hek. Gaaf dat zo veel mensen in onze omgeving dit willen steunen en dus helpen om dit mogelijk te maken. Het weer hielp ook mee want het zonnetje ging steeds meer stralen.

Er weer de hele dag gegrabbeld in de kado ton, die mogelijk was gemaakt door Boerderij Meerzicht. In de loop van de dag werd duidelijk dat er 80 stapjes zijn verkocht en dat ook alle bezoekers van de braderie hun best deden om de collectebussen te vullen. Het bleef de hele dag druk, misschien wel door de lekkere winegums. Radio Aalsmeer kwam zelfs nog langs voor een interview!

‘S middags de dag afgesloten met een team BBQ en die begon met het geld tellen dat wij op onze rekening mogen storten; 1000 euro hebben we op mogen halen deze dag; hoe gaaf is dat!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *