Geen widgets gevonden in de zijbalk

Tot op de dag dat wij de Coolsingel op rennen kunnen jullie via onze kortingscode voordelig bestellen bij Spibelt.
Vul bij het bestellen de kortingscode ‘teamhollander‘ in en je krijgt 10% korting. 5% van de waarde van de bestelling gaat via ons team naar de Roparun! Bestel dus snel!

Waar is je smartphone tijdens het hardlopen? Een armband lijkt ideaal, maar brengt je uit balans. Vooral met de steeds grote wordende telefoons. Bovendien zakt een armband vaak af en zweet het behoorlijk op je arm. De oplossing is een SPIbelt heupband. Deze Small Personal Item Belt is een lichtgewicht heupband met een oprekbaar (stretch) tasje waarin je telefoon, sleutels, geld, ID kaart en dergelijke ongehinderd kan meenemen. 

De SPIBelt vormt zich naar de inhoud en naar je lichaam waardoor er niks schud of schuift tijdens het bewegen. Perfect voor het hardlopen, maar ook tijdens veel andere sportactiviteiten. De SPIbelt blijft zeker op zijn plek zitten, waardoor je niet merkt dat je hem draagt. De band is bovendien verstelvaar en daarom geschikt voor iedereen. Simpel en doeltreffend. 

BESTEL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *