Geen widgets gevonden in de zijbalk

Wat een gave ochtend op het Rijnhert! Om 09.15 keam Daan als jongste deelnemer aan. Als organisatie waren wij net klaar. Onder toeziend oog van de volwassen deelnemers starten de drie kids aan hun Hertlopen.

Vol enthousiasme liepen de jonkies binnen een half uur allemaal zes keer omhoog. Daan kwam als eerste met de zes felbegeerde knipjes in zijn kaart naar beneden.

Nu konden alle volwassenen niet achterblijven. De lopers in Team Vroem tenue schoten omhoog en alle andere deelnemers volgde enthousiast! Milan bleek een uur lang het hoge tempo vol te kunnen houden en liep de 25x binnen 55 minuten omhoog! Jos liep als eerste dame de 25x in 1 uur 10. Merlijn en Frank uit Breda vormde het winnende duo.

Uiteindelijk kwam bijna iedereen met 25 knipjes naar beneden. Sommigen haalden zelf een tweede of derde stempelkaart op en het was een spannende strijd; maar Chiel Brussee liep het vaakst omhoog: 57 keer!! 1710 hoogtemeters binnen 3 uur, als dat geen Roparun mentaliteit is…

Dankzij arnhem.run, alle vrijwilligers, ondersteunende bedrijven en vooral dankzij de deelnemers was dit een super evenement, wat we zeker gaan herhalen volgend jaar! Dank jullie wel.

Onderstaande foto’s zijn een verzameling van de dag die wij online zijn tegengekomen of zelf gemaakt hebben. Er zijn ook foto’s door Kiek en Barbara gemaakt en die zijn super tof!

Sorry! No photo gallery found : [NPG id=723]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *