Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hoewel de dag wat miezerig begon, werd de tweede editie van het Hertlopen voor Roparun weer een stralend evenement. Het Runfest dat wij samen met Arnhem.run organiseerde, startte deze keer met een goed bezet startveld bij de kidsrun. Van jong tot ouder werd er fanatiek met de stempelkaart de trap op gelopen, om bovenaan een knipje in de kaart te krijgen. 6x omhoog en omlaag. Sommige kinderen hadden vooraf bedacht maar 1 maal omhoog te gaan, maar bleven tot weer omhoog lopen omdat het zo leuk was.

Bij de individuele en duo loop waren er ook meer deelnemers dan bij de 1e editie. Er werd super hard en sterk omhoog gelopen! Terwijl het zonnetje langzaam doorbrak op het Hert, bleef iedereen met veel plezier doorlopen om de 25 knipjes in de stempelkaart te verzamelen. Af en toe uit puffend bij de verzorgingspost, ging eigenlijk iedereen wel weer omhoog, onder luid applaus van de toeschouwers.

De dag werd afgesloten met een prijsuitreiking door topatleet en Roparun ambassadeur Bram Som. Hij vertelde enthousiast over de Roparun en nam dankbaar de eerste Roparun Buff in ontvangst. Wil je deze ook bestellen, ga dan snel naar de bestelpagina.

Dankzij alle deelnemers en ondersteunende bedrijven mogen wij € 800,00 doneren aan de goede doelen van de Roparun

De prijzen waren voor:

Snelste 25 keer omhoog heren – Thomas Dunckerbeck (49 minuten – parcoursrecord)

Snelste 25 keer omhoog dames – Ilona Meter (59 minuten – parcoursrecord)

Snelste 25 keer omhoog duo’s – Pieter Looijaard en Friso de Jong (57 minuten – parcoursrecord)

Vaakst omhoog heren – Frank de Groot (44 keer)

Vaakst omhoog dames – Ilona Meter (48 keer, ook overall winnaar)

Vaakst omhoog duo’s – Vincent en Martin Janssen (47 keer)

De foto’s zijn terug te vinden op onze foto pagina. De super mooie foto’s van Barbara Kerkhof hebben we onderverdeeld in categorieën. De rest is terug te vinden onder het kopje overig. Hebben jullie ook leuke foto’s gemaakt? Delen jullie ze met ons?

Ook vanuit de pers was er leuke aandacht voor ons evenement:

Omroep Gelderland

De Gelderlander

Lokale media

Leuke blog van Esther over haar Spierpijn

Dankbaar dat wij deze dag , als team, kunnen en mogen organiseren met steun van een aantal personen en bedrijven:

Arnhem.run

Mudsweattrails

Bunzl

Albert Heijn Rozet Arnhem

Milan Verheugen van Decathlon Arnhem

Heid Liebt

OOfos Benelux

Runnersworld Arnhem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *