Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vorig jaar hadden we heroische temperaturen tijdens ons het eerste trainingsweekend dat we deden. Dit jaar lekker het lange tijd heerlijk weer te worden. De locatie was dit jaar een knusse scouting blokhut in het zuiden van Apeldoorn. Een mooie uitvalsbasis voor 3 etappes door de omgeving van Apeldoorn. Doordat niet alle teamleden aanwezig konden zijn, moest er wat geschoven worden. Bettine en Corine namen een dubbel rol en liepen ook flink wat kilometers mee en ook teamlid van vorig jaar, Alex, kwam ons op zaterdag versterken.

Het was fris, maar gelukkig niet zo extreem als vorig jaar. Voor de lopers eigenlijk ideaal, voor de fietsers toch flink fris. De hagel en natte sneeuw werd gelukkig snel afgewisseld door een zonnetje zodat van de mooie omgeving genoten kon worden.

In totaal 100 kilometer gemaakt door de teams, waarbij alle Roparun debutanten naadloos in stroomde bij het team!

Sorry! No photo gallery found : [NPG id=1600]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *