Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op 19 mei hielden we onze tweede zwerftrail. Nu niet de Beekhuizerbossen als hoofd ingrediënt, maar de Posbank en de groene bossen hier omheen. De lange routes doken al snel onder de bomen richting Dieren, terwijl de kortste route in het zonnetje over de Posbank bleef lopen. Door alle groepen werd de gekozen route als super mooi ervaren. Wouter, Mark, Alex en Sander namen de lange route en keerde na ongeveer 20 kilometer terug bij het paviljoen. Daar zaten de lopers van de kortere routes (11 en 6) aan een welverdiend drankje.

Corine had een klein groepje mee voor een rondje van 6 kilometer, maar met ongeveer net zo veel hoogtemeters als de langere routes. Kort maar pittig en doordat het zonnetje scheen, een mooi overzicht over de heide. Zij zagen ook de wandelende teamgenoten die niet achter wilde blijven bij de lopers. Ook zij genoten van de mooie paden. Chiel En Ruben namen de route van 11 voor hun rekening, vergezeld door de lokale gidsen Marion en Wilma. Een aantal wilde zelfs een klein pittig lusje extra en zonder te morren liep deze groep ook de trap bij Koepel de Kaap op, terwijl deze niet eens in deze route was opgenomen.

Iedereen was net zo enthousiast als na de eerste editie en met elkaar hebben we € 450,00 op mogen halen voor de palliatieve kankerzorg! Wil je ook nog een bijdrage doen aan al die mooie goede projecten van de roparun, kan dat via de rode doneer knop op de homepagina.

Sorry! No photo gallery found : [NPG id=1763]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *