Geen widgets gevonden in de zijbalk

Bardo ontving uit de opbrengst van de estafetteloop Roparun 2019 een koppelbed wat het mogelijk maakt dat mensen in de laatste fase van het leven en hun naasten letterlijk elkaars warmte kunnen voelen. Geliefden kunnen heel dicht samen zijn, kinderen bij hun ouders of ouders bij hun kind.

Bij de officiële verwelkoming van het bed op 11 juli waren diverse leden van Roparunteam Hollander, medewerkers van de Roparunorganisatie en Netwerk Palliatieve Zorg Amstelland & Meerlanden en Bardo aanwezig die superblij en trots poseerden rondom het kersverse koppelbed in het hospice (foto: Kees van der Veer). Namens iedereen die zich heeft ingezet om dit koppelbed mogelijk te maken voor Bardo een heel hartelijk dank!!!

Artikel Witte Weekblad Aalsmeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *