Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ondanks dat er in deze tijd nog veel onduidelijkheden en onzekerheden zijn over de Roparun 2021, gaan wij natuurlijk wel door met onze acties. Een van de acties waar van wij denken dat deze door kan gaan is de Zwerftrail. 11 oktober gaan we weer op pad. Deze keer vanaf de Halte Assel en maken we een mooie 10 of 15 kilometer zwerftrail naar Radio Kootwijk.

In kleine groepjes, zodat we goed afstand kunnen houden vertrekken we om 10 uur vanaf het restaurantje. We hebben jullie wel nodig bij het kunnen naleven van alle Covid-19 voorschriften.

De deelname is gratis, maar we vragen jullie wel een donatie van € 12,50 te doen voor de palliatieve kankerzorg. Deze donatie kan ter plekke contant (graag gepast omdat we geen wisselgeld hebben), met de pin (contactloos) of we kunnen terplekke een tikkie sturen.

Alle groepjes lopen een verschillende snelheid en wij zorgen dat iedereen mee kan komen. We maken een onderscheid tussen Rustig en vlot op beide afstanden. We zullen ook regelmatig even stoppen voor een mooie foto.

In verband met de maatregelen voor de Corona moeten we een verdeling maken in de groepen. We vragen jullie nu dan ook voor het eerst te reserveren (is voor ons ook een proef). Willen jullie jezelf inschrijven voor een van de tijdslots (per tijdslot is er een capaciteit van maximaal 40 mensen. Kom je met meerdere mensen? graag per persoon reserveren.

09.45 uur 15km rustig

10.00 uur 10 km rustig en 15 km vlot

10.15 uur 10 km vlot

Er is ook een 8km wandelroute (waar men zelf verantwoordelijk is voor navigeren, er is een GPX beschikbaar). Dan graag inschrijven voor het tijdslot van 9.45 uur, en dan bij de comments vermelden dat je gaat wandelen. (Mocht er iets mis gaan met de reservering, dan graag een mailtje naar michiel@teamhollander.nl

Quantity:

Calendar



Your phone number:

Your name:

Your email:

Comments/Questions:

Please enter the security code:
security code
Security Code:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *