Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op 11 december is het weer tijd voor een Zwerftrail. We hebben, samen met Mark, mooie en uitdagende paadjes voor jullie uitgezocht op de Veluwezoom. Leuke singletracks, uitdagende hoogteverschillen en een mooi uitzicht vanaf de Emmapiramide. Het zit er deze keer allemaal in.

De route is ongeveer 15 kilometer en we lopen in kleine groepjes, zodat iedereen qua tempo met een groepje mee kan. Je hoeft je niet aan te melden, gewoon zorgen dat je er op tijd bent die zondagochtend. De groepjes vertrekken op 9.30 uur vanaf VeluweActief – Locatie Arnhem.

Aan al onze deelnemers vragen, we net als altijd, een donatie van € 12,50 voor de Roparun. De opbrengst van de zwerftrail komt dus volledig ten goede aan de palliatieve kankerzorg.

De start (en finish) van deze zwerftrail is bij VeluweActief op de locatie bij het Postaljon hotel (Afslag Arnhem Noord op de A12) in Arnhem. Vanaf het parkeerterrein is het paadje naar de startlocatie goed aangegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *