Geen widgets gevonden in de zijbalk

14 januari wordt een bijzondere zwerftrail. Deze zwerftrail doen we een keer op zaterdag en in de middag en avond. We zijn die zaterdag te gast bij de Trail Run Club Utrechtseheuvelrug op landgoed Zonheuvel in Doorn. Om 14 uur starten we voor een 15 of 10-kilometer lange zwerfroute over en om het landgoed. Ook voor wandelaars verzorgen we een mooie route op het landgoed.

Na terugkomst is er wat lekkers en warms te drinken en wachten we even tot het donker wordt. Dan gaan we weer op pad; nu voor een kortere ronde, maar wel eentje in het donker. De hoofdlamp moet je dus wel meenemen.

Voor deze dag werken we wel met inschrijving en betalen vooraf, mede doordat we ook wat lekkers willen verzorgen in de pauze. Inschrijven kan via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *