Geen widgets gevonden in de zijbalk

Golf WeldeRun

Op vrijdagmiddag 19 april zijn we als team te gast op Landgoed Welderen bij Golfclub Welderen. Deze middag gaan wij, voor de Roparun, golf en hardlopen met elkaar in verbinding brengen.

U bent welkom om deze middag 18 holes te komen spelen op het prachtige Landgoed Welderen. De inschrijving is inclusief koffie/thee bij ontvangst, een lunchpakket en als u terug bent op het clubhuis is er een welverdiend hapje en een drankje. De spelvorm blijft nog even een verrassing en is ook afhankelijk van het aantal enthousiaste deelnemers aan deze middag.

Terwijl u de 18 holes speelt, zullen hardlopers van ons team 36 miles over de golfbaan rennen in estafette. Voor ons team een mooie nabootsing van een Roparun etappe als training. Voor de liefhebbers maken we een kleine competitie wie er eerder klaar is. Wie zal deze challenge winnen?

Heeft u nog geen ervaring, schrijft u zich dan in voor de clinic door een van de pro’s van de golfbaan.

Deelname aan dit event voor de palliatieve kankerzorg bedraagt € 100,- voor de 18-holes en € 75,- voor de clinic. Wij heten u graag om 12 uur welkom met koffie/thee en wat lekkers. De activiteiten starten om 13.00 uur. Leden van Golfclub Welderen kunnen zich inschrijven via e-golf. Niet-leden kunnen zich aanmelden via roparun@golfclubwelderen.nl Wij sturen u dan een mail met de bijzonderheden en de betaling om de inschrijving compleet te maken. De clinic gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

De opbrengst van deze middag komt volledig ten goede van de palliatieve kankerzorg. Dankzij de samenwerking met het landgoed en de golfclub gaat het grootste deel van uw inschrijfgeld naar het goede doel. Tijdens de middag komt er personeel van het Oncologisch Centrum Rijnstate ziekenhuis Arnhem vertellen wat voor mooie initiatieven mogelijk gemaakt worden door een bijdrage vanuit de Roparun.

Kunt u deze middag niet deelnemen, maar steunt u wel graag de palliatieve kankerzorg? Via de site van de Roparun kunt u doneren voor dit mooie doel.

Omdat we spelen voor de palliatieve kankerzorg, willen we u graag de kans geven om een hole te sponsoren. Voor € 250,- verbindt u uw (bedrijfs-)naam aan een van de eerste 17 holes. Hole 18 wordt deze vrijdagmiddag omgedoopt naar hole 118, gelijk aan ons Roparun teamnummer. Voor € 500,- verbindt u uw (bedrijfs-)naam aan deze bijzondere hole. Heeft u interesse om dit sportieve evenement voor het goede doel te ondersteunen, neemt u dan via de email contact op met Michiel Holllander?

Inmiddels zijn onderstaande holes al geadopteerd door een van de enthousiaste sponsoren. De volledige opbrengst van deze sponsoring komt ten goede van de palliatieve kankerzorg.

Hole 1: Onyx CybersecurityHole 10: Wortell Smart.
Hole 2: Hole 11: BGA tegelzetter
Hole 3: Rockwater legalHole 12: Peak Performance Arnhem
Hole 4: Hole 13: Secure2Go
Hole 5: Rockwater legalHole 14: WIGD
Hole 6: Viridius TotaalHole 15: Viridius Totaal
Hole 7: LoadXlHole 16: Brouwerij Durs
Hole 8: Rockwater legalHole 17: Paradime coaching
Hole 9: Davinci Conclusion Hole (1)18: Davinci Conclusion

De visuele aandacht op het event voor de sponsoren wordt mogelijk gemaakt door:

De flyer voor ons event is mogelijk gemaakt door:


Sponsoren van de holes