Ik wandel de 12 in Gelderland

In de maand april verzorgen wij als Team 118 de wandeling in de bijzondere parken rondom Arnhem. Het Sonsbeek park Is een van de bekendste parken in Nederland en zal centraal staan in onze wandeling.

De start van de wandeling zal dichtbij het Rijnstate ziekenhuis liggen. Samen met de organisatie van de Roparun en een paar andere teams uit de regio hebben wij veel contact met het Oncologisch Centrum van het Ziekenhuis. Door samen met elkaar op te trekken verbinden wij de Roparun nog meer met de dagelijkse zorg voor de kanker patiënten.

Zowel de 12 als de 24 kilometer steken gelijk een mooi bospaadje op, direct ook een heuvel op. Als u bij ons komt wandelen, kunt u maar beter rekenen op mooie onverharde paden en flinke heuvels. Paden door een aantal mooie parken van Arnhem en de mooie buitengebieden zoals Mariendaal en Warnsborn. Wij adviseren met klem de route met GPS te lopen. Wij hebben ons best gedaan op de routebeschrijving, maar in de praktijk blijkt het volgen van deze beschrijving alleen erg lastig met alle kleine paadjes.

Wij zien u graag op in april 2022, maar wensen u natuurlijk ook heel veel plezier als u de mooie wandelingen op een ander moment gaat wandelen. Laat u ons weten wat u er van vond en tagt u ons in de foto’s online? Dank voor uw steun aan de Roparun.

De andere wandeltochten van deze leuke actie vindt u via deze link.

Op onze wandel dag in Maart verkopen wij ook onze Roparun Buff’s, deze zijn 17,50 euro, waar van de opbrengst geheel ten goede komt aan de Roparun. Uiteraard kunt u er ook eentje online bestellen en dan sturen we er eentje op. Mailt u ons dan?