Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het is ook voor de Roparun en ons als team een onzekere tijd met de Corona en bijkomende regels en beperkingen. Begin November heeft de organisatie besloten om de Roparun 2021 geheel in Nederland te organiseren.

Wij vinden deze keuze natuurlijk ontzettend jammer want wij kijken zo uit naar een start in Parijs, maar wij snappen de beslissing natuurlijk wel. Zo een groot evenement in meerdere landen organiseren is normaliter al een uitdaging en nu helemaal.

Als team 118 doen we dus gewoon mee met het rondje Nederland! Het samen (met de organisatie en andere teams) op pad zijn voor de palliatieve kankerzorg is het allerbelangrijkste doel! Wij zijn heel benieuwd naar de precieze opzet van deze Nederlandse variant (hopelijk eenmalig nodig).

Voordeel is dat vrienden en bekenden ons makkelijker kunnen komen aanmoedigen en ook uw sponsor uitingen veel langer te zien zijn in Nederland 😀 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *