Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ren, fiets, skate, wandel jij weer 5 kilometer voor de Roparun? In deze winter editie kan je jouw 5 kilometer zelfs schaatsend afleggen. In de zomer editie zagen we zelfs mensen op hun paard doen en dat mag natuurlijk deze keer ook weer. Wanneer de sportscholen weer open gaan kan je de afstand ook op het roei apparaat, de spinfiets of op de stair climber afleggen! Als jij met jouw deelname maar de palliatieve kankerzorg steunt!

Het is ons weer gelukt om een super gave medaille te kunnen aanbieden aan jullie! De ijsster kan, net als de wieken van de molen, draaien en in de blauwe rand en turqoise achtergrond zitten mooie glinsteringen, zoals dat ook altijd in de sneeuw zichtbaar is.

Je kan je via deze link inschrijven. De inschrijving bedraagt € 15,00 en je mag (:D) zelfs een extra donatie doen voor de Roparun. De gehele opbrengst, min de (verzend-) kosten van de medaille komt ten goede van de mooie en waardevolle projecten die gesteund worden vanuit de opbrengst van de Roparun. U draagt met uw 5 kilometer hier dus aan mee. Inschrijven voor de run kan tot en met 31 januari 2021. Uw bewijs mag u sturen naar VirtualRun@teamhollander.nl (en daarbij is een leuke foto met het startnummer zeer gewaardeerd)

Ook nu hebben we weer een startnummer voor u; helemaal leuk als jullie dit weer massaal op Facebook en Instagram delen gedurende de maand januari.

Om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten zijn voor de palliatieve kankerzorg, bestellen we de medailles pas na 31 januari. Dan heeft iedereen ingeschreven en weten we hoeveel deelnemers er zijn. Dit maakt de medailles zo goedkoop mogelijk en dus de opbrengst voor de palliatieve kankerzorg weer zo hoog mogelijk!

4 gedachten over “Virtuele Roparun – Wintereditie”
    1. Hoi Bianca, Dat is de afbeelding in het nieuwsbericht. Deze kan je kopieren en in word plakken om af te drukken.
      Evt kan je je naam als label toevoegen

  1. Hoi, ik begrijp nog niet helemaal hoe je een ‘bewijs’ toevoegt. Moet ik dan bijvoorbeeld een foto maken van mijn sporthorloge na 5 km en die foto opsturen?

    Groeten, Renee

    1. In eerste instantie bedankt voor je deelname Renee, Een foto van je horloge of een schermprint van de online omgeving waar je je gegevens me synchroniseert is prima. Een leuke foto is ook al genoeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *