Geen widgets gevonden in de zijbalk

We gaan weer op pad! Eindelijk een volgende zwerftrail, gezellig met elkaar mooie paadjes over voor het goede doel. Mede dankzij de boswachter van Staatsbosbeheer en de beheerder van Gelderse landschappen en kastelen mogen wij komende zondag de mooie paadjes rond het Duno-plateau en de Boersberg op en af. Een uitdagende en afwisselende route met genoeg hoogtemeters. Voor deelname vragen we donatie van € 12,50 welke volledig ten goede komt van de palliatieve kankerzorg.

In verband met de Corona maatregelen, willen we graag weten wie er komt (en willen ook jullie telefoonnummer en email adres, zodat als er iemand toch positief blijkt, we contact op kunnen nemen met jullie). We hebben jullie wel nodig voor het naleven van de regels; over de regels in het mooie bos, maar ook over het houden aan de veilige 1,5 meter.

We starten om 10 uur vanaf Kasteel Doorwerth en de route zal ongeveer 10 km zijn. Jullie herkennen ons zoals gebruikelijk aan onze teamkleding en rode beachvlaggen. Graag met pin (of gepast) doneren (we hebben geen wisselgeld).

Na afloop is er in het kasteel Doorwerth een gezellig terras, waar je wat kan drinken. Letten jullie wel op dat je zelf verantwoordelijk bent voor het naleven de regels op het terras.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *