Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ook nu de Roparun start dichterbij huis ligt, vertrekken we de dag voor de start al die kant op. Een belangrijk ingredient van de Roparun is de gezelligheid met elkaar. Samen genieten van alle mooie dingen die we al gedaan hebben en gaan doen voor die mooie goede doelen die de Roparun steunt.

Dit jaar slapen we de vrijdag bij Stayokay in Maastricht, inclusief een diner en ontbijt. Waar we dit normaal van de eigen bijdrage door teamleden betalen, wordt ons verblijft dit jaar door Alexhelpt gesponsord.

Stay Okay is van oorsprong een Nederlandse Jeugdherberg Centrale. Een plek waar jongeren elkaar konden ontmoeten, logeren en samen activiteiten konden ondernemen. Ongeacht hun levensfilosofie, afkomst of klasse. Iedereen is gelijk was het motto.
Met deze gedachte leek het me dan ook een mooie gelegenheid om twee maatschappelijke doelen, mijn werk en ons gezamenlijke doel met de RopaRun, samen te laten komen
.”- Alex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *