Geen widgets gevonden in de zijbalk

Tijdens de Roparun staan wij op meerdere bivakplaatsen. De faciliteiten verschilt best wel. De ene keer staan we ergens waar we bij mensen naar binnen kunnen en daar zelfs kunnen douchen. De andere keer staan we op een donkere parkeerplaats zonder enige voorzieningen. Voor die situatie hebben we onder andere een aggregaat bij ons. Zodoende kunnen we licht maken en de elektrische apparaten gebruiken die we nodig hebben om de lopers, fietsers en de chauffeurs te verzorgen.

Tijdens de Roparun 2021 worden wij gesteund door Bartels, welke een van zijn aggregaten beschikbaar stelt aan ons. Hierdoor hoeven wij er geen te huren en de kosten die we hiervoor zouden moeten maken kunnen wij dus doneren aan de Roparun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *