Geen widgets gevonden in de zijbalk

Naast dat we al drie jaar gesteund worden door Conclusion Volg Systeem worden we dit jaar extra gesteund. Conclusion heeft een groot kantoor in Heerlen, vlakbij de start en finish locatie dit jaar. Voor Conclusion Zuyd dus een goede reden om bij te dragen aan de mooie doelen van de Roparun.

Tijdens de ‘donkere uren’ van de Roparun zijn teamleden verplicht om vanuit veiligheidsoogpunt een reflecterend hesje te dragen. Voor onze lopers en fietsers hadden we al lang hesjes, maar voor de overige teamleden lenen we deze altijd. Dankzij Conclusion Zuyd krijgen we nu onze eigen hesjes, in de juiste teamkleur en ook nog met ons logo er op. Dank je wel Marco Bosman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *