Geen widgets gevonden in de zijbalk

De 30e editie was een bijzondere. De editie werd, door Corona, een jaar te laat gehouden en vond plaats vanuit Landgraaf. De organisatie heeft hard gewerkt om een mooie route vorm te geven door het Limburgse en Brabantse landschap. Bijzonder werd het!

Met een kleiner team dan normaal arriveerden we in Limburg op Vrijdag. Na een loslooprondje, een gezellig drankje, diner en de jaarlijkse verrassing cadeautjes in het Stay Okay, mochten we zaterdag eindelijk op pad. Een nieuwe route betekend wat minder publiek langs de kant en dus wat meer gezelligheid zelf maken met elkaar en de overige teams.

Het weer zat niet mee, de wind was zelfs vooral tegen en het was ook een natte editie. Trots zijn we op elkaar en nog een beetje extra op de nieuwe teamleden of teamleden die een nieuwe rol vervulde! Dankzij uw steun hebben we deze editie ruim € 12.500,00 mogen doneren aan de palliatieve kankerzorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *