Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het vijfde jaar dat Team 118 deelnam aan de Roparun. We hielden de opbrengst dit jaar wat langer ‘geheim’ voor de teamleden. Dit jaar niet al bij vertrek uit Aalsmeer, maar pas op zaterdagochtend bij het ontbijt in Holten vertelden we het team het donatie bedrag waar we mee zouden starten. Wel hadden we natuurlijk een feestje met taart en bloemen!

Dit na een gezellige avond in het hotel op de Holterberg, waarbij de nieuwe teamleden volgens de traditie een Team 118 armbandje kregen. Voor de rest was een grappig kleinigheidje en de zes leden die alle vijf jaren mee zijn geweest kregen een mooi Team Hollander 5 speldje uitgereikt.

Bij vertrek naar de Start in Twente stond de donatie module al op €18.000,-. Dit jaar mede door de enthousiaste sponsoren die ons een warm hart toedragen. Met het team spraken we af om te proberen om maandag bij de finish op de Coolsingel er nog € 2.000,- bij te hebben.

De Roparun ging dit jaar eigenlijk fantastisch! De nieuwe teamleden bleken zich te gedragen als ervaren Roparunners en het weer hielp goed mee om de moeheid te vergeten tot maandagavond. Met een mooie doorkomst in Arnhem (waar meerdere teamleden geïnterviewd zijn door de media teams van de Roparun) en de gezelligheid onderweg kwamen we mooi op schema aan in Rotterdam.

Met een opbrengst van ruim € 20.000,- dit jaar komt het totaal om ruim € 107.500,- te staan in de vijf jaar dat wij deelnemen. Een pracht bedrag dankzij u, voor de palliatieve kankerzorg. Op naar 2024, met onze 6e deelname en weer een mooi bedrag! #Roparun

Eén gedachte over “Een mooi lustrum”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *