Geen widgets gevonden in de zijbalk

Onze nieuwste actie! In samenwerking met de Arnhemse brouwerij Durs bieden we jullie een 3 pack met frisse lentebiertjes, waarvan de opbrengst volledig ten goede komt van de palliatieve kankerzorg. Samen met het team RoxitRunners zijn we de samenwerking met Durs aangegaan en zijn met elkaar erg enthousiast van geworden. Na enige weken van voorbereiding mochten we afgelopen vrijdag onze leuke 3 packs in ontvangst nemen (en even proeven natuurlijk). Doordat wij de 3 packs tegen een mooie prijs in hebben kunnen kopen, gaat er per 3 pack een mooi bedrag naar de Roparun.

Ook zo een lekker 3 pack kopen? Mail naar michiel@teamhollander.nl

Wilt u meerdere 3 packs afnemen (meer dan 10) kunnen wij u een aangepaste prijs aanbieden. Neemt u contact op met michiel@teamhollander.nl

Brouwerij Durs wordt in deze actie ondersteund door hun creatieve partner en drukker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *