Geen widgets gevonden in de zijbalk

Afgelopen zaterdag, 6 april, was de eerste editie van L.O.T.E.R.: ladies only trail experience roparun. Een spin-off van onze zwerftrails georganiseerd door en voor dames! Geen trail voor watjes, wel een trail die in het teken staat van samen sterk voor een ander..

Na weken van voorbereiding, uitnodigingen sturen, routes verkennen, sponsoren benaderen en herinneringen knutselen, was het zaterdag eindelijk zover. Op de eerste warme zomerse dag van 2024 kwamen de stoere dames samen bij het Posbank Paviljoen. Teamleden Corine, Kim en Iris heetten de deelneemsters welkom en Corine vertelde over het goede doel en de wens van het Oncologisch centrum in Rijnstate om een familiekamer in te richten voor palliatieve patiënten. Zo werd het nog maar eens duidelijk waarom het zo belangrijk is om samen geld in te zamelen voor Roparun.

Een mooie route bracht de dames via pittige klimmetjes van uitkijktorens naar uitzichtpunten en er was zelfs een mobiele verzorgingspost, bestaande uit teamleden Bettine en Nicole. Een grote kudde hooglanders maakte deze trail helemaal af.

Bij de finish kregen alle deelneemsters een goedgevulde goodiebag, met uniek L.O.T.E.R. armbandje en werd er alvast een tipje van sluier gelicht over de volgende editie..

Tenslotte werd het opgebrachte bedrag bekend gemaakt! Samen met de donaties van de dames die er helaas niet bij konden zijn, werd er maar liefst 500 euro gedoneerd!

Dank aan iedereen die mee heeft geholpen om dit tot zo’n mooi evenement te maken:

De goodiebags zijn verzorgd door: Trailrunstore en Tailwind Nutrition Benelux en Tara

De verzorgingspost is verzorgd door: AH Vossenstraat Arnhem

Alle foto’s zijn gemaakt door: Merlijn Arina Photography

Route gemaakt door: Veluwesport

En natuurlijk alle enthousiaste dames, wat een mooie groep!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *